Nova vest
Fudbal

Subota, 19.09.2020.

14:10

Murinjo: Ovo je smejurija, potpuna smejurija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo kritikovao je čelnike Premijer lige koji nisu dali dovoljno vremena njegovom timu da se odmori od evropske utakmice.

Izvor: SS

Autor: SS

Murinjo: Ovo je smejurija, potpuna smejurija
Photo by Nikolay Doychinov/Getty Images

"Pevci" su u Bugarskoj savladali Lokomotivu iz Plovdiva i plasirali se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde će već u četvrtak gostovati Škendiji.

U međuvremenu, Totenhem će u nedelju gostovatiti Sautemptonu u okviru Premijer lige, potom i Lejton Orientom u Liga kupu u utorak, samo dan pre putovanja u Makedoniju.

"Ljudi koji donose ove odluke, zaboravili su da jedan engleski tim... A mogao je a bude Totenhem, Vulverhempton, Šefild Junajted ili neki drugi. Zaboravili su da ova situacija nije moguće. Ovo je smejurija, potpuna smejurija, ali mi ne možemo ništa", rekao je Murinjo.

"Imali smo veliku sreću da je Lejton Orijent pobedio Plimut, pošto bi nam Plimut bio baš daleko. U subotu smo u Sautemptonu, u sredu letimo u Makedoniju i tako dalje... Sve je poprilično dramatično, ali bih voleo da se nađemo u Ligi Evrope, tako da ćemo da se borimo dok budemo mogli", dodao je Portugalac.

Kritikovao je i termin meča sa Sautemptonom, od 13 časova u nedelju.

"Pokušaćemo da se oporavimo najbolje što možemo. Utakmica je mogla da bude u17 ili 18 časova, da dobijemo više vremena. Ali, ne, u podne je, a to je još jedna sjajna odluka, ali tako je kako je“, naglasio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve