Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.09.2020.

15:12

"Čeka nas jedan od najvećih klubova na Balkanu, ali želimo izenađenje"

Trener fudbalera TSC Zoltan Sabo rekao je da se nada da će njegova ekipa uspeti da napravi iznenađenje i pobedi FSCB.

Izvor: MS

Autor: MS

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TSC ove sezone prvi put u klupskoj istoriji igra u evropskom takmičenju, a u četvrtak od 21 čas na stadionu u Senti igra protiv FCSB, utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Očekuje nas velika utakmica protiv velike Steaue, jednog od najvećih klubova na Balkanu, sa bogatom istorijom. Iako u poslednje vreme nisu bili šampioni Rumunije, uvek su u vrhu, a i ove godine su dobro startovali u prvenstvu. Da bismo njih izbacili, moramo da budemo mnogo bolji nego u prethodnim utakmicama, da budemo koncentrisaniji i agresivniji, hrabriji, da budemo fanatični na terenu. Ovo su velike utakmice, za ove utakmice se živi. Nadam se da ćemo uspeti da napravimo iznenadjenje i da ćemo izbaciti veliku Steauu", rekao je Sabo.

Kapiten ekipe TSC Saša Tomanović rekao je da je zadovoljan što će se utakmica protiv tako kvalitetnog protivnika igrati na terenu u Senti.

"Dolazi nam velika evropska ekipa, koja je veliki izazov. Očekuje nas jako teška utakmica, u kojoj moramo da pružimo maksimum i više od toga", rekao je Tomanović.

Fudbaler ekipe iz Bačke Topole Đuro Zec rekao je da je protivnik dobro analiziran.

"Bivša Steaua dolazi sa ogromnim iskustvom u evropskim utakmicama. Igraćemo na našem terenu i to je možda mala prednost, ali njihov kvalitet je nesporan. Dobro smo ih analizirali, znamo sve njihove vrline i mane. Od prvog minuta moramo da budemo koncentrisani, da greške svedemo na minimum, da probamo da iskoristimo njihove slabosti, ugrozimo njihov gol i mislim da u tom slučaju imamo lepe šanse da prodjemo dalje", rekao je Zec.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve