Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.09.2020.

14:10

Partizan sa Stojkovićem u Moldaviji: "Bolji smo od njih"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je da je njegova ekipa bolja od moldavskog Sfintula.

Izvor: MS

Autor: MS

Partizan sa Stojkovićem u Moldaviji:
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Šef struke crno-belih naglašava da je Partizan spreman za meč Moldaviji u u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Znamo dosta o njima, pratili smo njihove utakmice, to je disciplinovana ekipa. Mislim da smo, uz svo poštovanje, bolji tim od njih. Očekujem da ćemo proći kako treba, ali jedna je utakmica, svima je jasno da je to drugačije, ali spremali smo se za sve varijante", rekao je Stanojević posle današnjeg treninga, preneo je Partizan.

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 19 časova na gostovanju protiv Sfintula, utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Upitan da li se na gol vraća Vladimir Stojković i da li su se crno-beli spremali za moguće penale, Stanojević je nagovestio da se iskusni golman vraća i rekao da je ekipa vežbala sve situacije.

"Ozbiljna utakmica, videćemo šta nas čeka, momci su koncentrisani, spremni smo", rekao je trener crno-belih, koji će napraviti rokadu na golu i staviti iskusnog Stojkovića umesto mladog Aleksandra Popovića, "jedinice" u Superligi zbog pravila bonus igrača.

Iz moldavske ekipe su prethodnih dana izjavljivali da Partizan dočekuje utakmicu u ne baš sjajnom stanju.

"Pratio sam sve što su rekli i kako nas vide. Partizan je uvek Partizan, ne možemo da pričamo u kakvom je stanju. Spremni smo maksimalno, znamo šta nas čeka i to je najvažnije", naveo je Stanojević.

Fudbaleri Partizana testirani su danas na korona virus, što je obavezno pre svakog putovanja uoči utakmica u Ligi Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve