Nova vest
Fudbal

Petak, 11.09.2020.

18:40

Falčineli debitovao u rutinskoj pobedi Zvezde na Banovom brdu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički 3:1 u sedmom kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Falčineli debitovao u rutinskoj pobedi Zvezde na Banovom brdu
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici Dejana Stankovića odigrali su dobru utakmicu i posle sedam odigranih mečeva imaju isto toliko pobeda u domaćem šampionatu.

Crveno-beli utakmicu su prelomili na startu drugog poluvremena kada su prvo Ivanić u 50, a potom i Kanga u 54. doneli ekipi 3:0.

Do kraja utakmice videli smo još tri situacije koje su vredne pomena, od koje je jedna, nažalost, loša.

Ta loša je delo Sanoga koji je u 60. minutu neoprezno startovao na Dociću. Fudbaler Čukaričkog nije uspeo da se pridigne posle udarca u koleno i iznet je na nosilima.

Drugi je debi novog napadača Zvezde Dijega Falčinelija, a treći jedini gol Čukaričkog, odnosno postavljenje konačnih 3:1 za crveno-bele. Strelac za ekipu sa Banovog brda bio je Savić.

Odmah na startu utakmice videli smo gol. Kanga je dobro centrirao iz kornera, Boaćijev pokušaj glavom je blokiran, te se lopta odbila do Milunovića koji je nogom savladao Petrovića.

Kod ove akcije povredio se napadač Zvezde prilikom doskoka. Boaći nije mogao da nastavi utakmicu i ubrzo ga je zamenio Vukanović.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Početak utakmice je obećavao. Čukarički je takođe imao šanse, igralo se veoma dinamično, te smo gledali odličan fudbal.

U trinaestom minutu Savić je imao veliku šansu da donese izjednačenje Čukaričkom. Krilni napadač šutirao je malo pored gola.

Jedanaest minuta kasnije Gavrić je tražio penal, a sudija Lukić je odmahnuo glavom i do kraja poluvremena nismo videli mnogo prilika. Tempo je opao i na pauzu smo otišli sa minimalnih 1:0 za Zvezdu.

U drugom poluvremenu crveno-beli su završili utakmicu za desetak minuta. Prvo je pomenuti Ivanić, a potom i Kanga doneo ekipi Dejana Stankovića 3:0.

Do kraja je Čukarički uspeo da smanji, a videli smo i teško povredu Docića koju smo opisali na početku teksta.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LAJV BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

215 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve