Nova vest
Fudbal

Subota, 29.08.2020.

11:00

Kokeza o odluci Matića: Nemanji sve najbolje u nastavku karijere VIDEO

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, gostovao je na TV Prva.

Izvor: MS

Autor: MS

Kokeza o odluci Matića: Nemanji sve najbolje u nastavku karijere VIDEO

Kokeza je pričao o odluci Nemanje Matića da ne igra više za reprezentaciju, odnosno da se povuče iako je bio na spisku za predstojeće utakmice protiv Rusije i Turske.

On je otkrio da nije lično pričao sa asom Mančester junajteda, već da mu je sve preneo sportski direktor FSS Vladimir Matijašević.

"Nisam razgovarao lično s njim, već je Matijaševićem koji je to uradio i preneo. Nemanja mu je preneo da želi da se povuče, ništa konkretno nije rekao. Kako mi je preneo Matijašević kazao je da mu je namera da neki mlađi dobiju ulogu. Vremenom je normalno da se dođe do smene i da se mladi dokažu", rekao je Kokeza.

On je pojasnio da nije isto igrati za nacionalni tim i klubove.

"Grb Srbije i naša zemlja su najveća čast. Uz dužno poštovanje prema klubovima, nije isto igrati isto kao u reprezentaciji", poručio je Kokeza i dodao: "Nemanji bih se zahvalio na svemu što je uradio za Srbiju i želim mu sve najbolje u nastavku karijere".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve