Nova vest
Fudbal

Subota, 15.08.2020.

11:49

Stoisavljević pred gostovanje na Banjici: Neka se ponovi utakmica iz juna

Naredni rival fudbalerima Voždovca je ekipa Rada na Banjici, a ovaj meč dolazi samo dva meseca nakon poslednjeg susreta ova dva tima na istom mestu.

Izvor: MT

Autor: MT

Stoisavljević pred gostovanje na Banjici: Neka se ponovi utakmica iz juna
Foto: FK Voždovac

Tada su Zmajevi bili bolji rezultatom 0:2, a golove su postigli Stefan Hajdin i Dragan Stoisavljević.

Stoisavljevićev pogodak bio je značajan zbog mnogo toga, između ostalog i zbog toga što je to bio njegov debitantski pogodak u Superligi koji ga je svrstao na treće mesto liste najmlađih strelaca u našem elitnom takmičenju.

Stoisavljević i dalje ima 16 godina, rođen je 2003. godine, isto kada i Luka Cvetićanin.

Voždovac je jedini tim u ligi koji može da se pohvali time da u prvom timu ima dva igrača koji su rođeni te godine, a sa njima je i Miloš Pantović koji je rođen 2002. godine.

Stoisavljević nestrpljivo čeka meč protiv "građevinara" i nada se da će, ukoliko dobije šansu, ponoviti partiju iz prošlog duela ova dva tima.

"Naravno da mi je meč na Banjici ostao u lepom sećanju, i jedva čekam sutrašnju utakmicu. Velika je stvar biti među najmlađim strelcima, iza igrača kao što su Vlahović i Jović i nadam se da ću sutra ponoviti partiju iz prošlog meča u krunisati je opet golom", rekao je Stoisavljević.

Sa obzirom na to da je Voždovac ove godine najmlađa ekipa u Superligi Stoisavljević ističe da puno znači podrška starijih igrača koji imaju iskustva.

"Istina je da je Voždovac ove godine oslonjen na mlađe igrače, ali tim je takođe nadopunjem starijim fudbalerima koji nama mnogo pomažu. Stojčev, Putinčanin i Gajić su pravi lideri i neko na koga možemo da se oslonimo uvek. Nemanja Pejčinović je ostao sa nama, na njega ne treba trošiti reči, ko je i koliko će značiti kada uđe u takmičarski ritam. To su fudbaleri od kojih možemo mnogo da naučimo i privilegija je igrati sa njima", ističe mladi napadač.

Meč između Rada i Voždovca igra se u nedelju od 20 časova na stadionu Kralj Petar Prvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve