Nova vest
Fudbal

Petak, 14.08.2020.

09:50

Zvezdi stiže ponuda – "dželat" SCG odvodi Pavkova

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov mogao bi uskoro da završi transfer u inostranstvo.

Izvor: MS

Autor: MS

Zvezdi stiže ponuda –
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako saznaje B92.net, šampion Azerbejdžana Karabag pokazao je ozbiljno interesovanje za heroja crveno-belih iz čuvenog meča protiv Liverpula.

Karabag u kvalifikacijama za Ligu šampiona želi da se pojača centarforom sa iskustvom na tom nivou, a Pavkov se dokazao golovima i protiv Helsinkija i Kopenhagena.

Iako nije u staroj formi i dalje je zanimljiv na tržištu, pa tako postoje pozivi i iz Turske.

Pavkov je raspoložen za prelazak, ali samo ako klub iz Bakua ispuni njegove finansijske zahteve koji nisu mali.

Takođe, Zvezda je potraživala do sada milion i po evra, posebno što 30 odsto ide prethodnom klubu Pavkova Radničkom iz Niša i to kada se odbije obeštećenje od 300.000, što je dogovoreno prilikom transfera na zimu 2017. godine.

Pitanje je da li toliko sada može da dobije, ali na "Marakani" su voljni da rasterete napad, posebno u trenutku kada se finišira transfer Federika Makede iz Panatinaikosa.

Ukoliko se posao uspešno završi, u Karabagu bi momka iz Begeča sačekao sunarodnik Uroš Matić, rođeni brat asa Mančester junajteda Nemanje Matića.

Bivši učesnik Lige šampiona je dominantan u Azerbejdžanu, osvojio je poslednjih sedam titula prvaka i uglavnom redovno provodi jesen u Evropi, a sa klupe ih vodi tamošnja živa legenda Gurban Gurbanov.

Gurbanov je našoj javnosti poznat po tome što je srušio tadašnju reprezentaciju SCG (2:1, 2:2) golovima u Bakuu i Podgorici.

Priredio: Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve