Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2020.

09:30

Matić: Fizički smo spremni, odlučiće "glava"

Nemanja Matić ističe da je Mančester junajted fizički u dobroj formi, te da je psiha najvažnija u završnici Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Matić: Fizički smo spremni, odlučiće
Foto: Reuters/Carl Recine

"Crveni đavoli" su se namučili u četvrtfinalu protiv Kopenheagena, "slomili" su Dance tek u produžetku golom Bruna Fernandeša iz penala.

Portugalac je pogodio okvir gola, a Junajtedu su poništena dva gola zbog ofsajda u Kelnu, dok se Kopenhagen disciplinovano branio.

Ipak, u ranoj fazi produžetaka Antoni Marsijal je iznudio penal koji je Fernandeš realizovao za svoj sedmi gol u takmičenju.

"U dobroj smo formi. Naravno, sezona je bila duga ali smo znali šta da očekujemo. Najvažnije stvar je da budemo mentalno spremni. Mislmi da smo fizički dobro. U istoj smo poziciji kao ostali. Mislim da će psihička strana odlučili polufinale i finale", rekao je Matić.

Vulverhempton će večeras u Duizburgu pokušati da ostvari istorijski uspeh i plasira se u polufinale Lige Evrope, ali na drugoj strani je Sevilja, „kraljica" ovog takmičenja. Kvote obećavaju neizvesnost - kec je 3,50, iks 3,00, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sevilja.

Junajted, osvajač LE 2017, igraće u polufinalu protiv boljeg iz duela između petostrukog šampiona Sevilje i njihovih zemljaka iz Vulverhemptona.

U polufinale se plasirao i Inter pobedom nad Bajerom iz Leverkuzena 2:1. "Nerazuri" sada čekaju pobednika duela Šahtjor – Bazel

Pošto su Inter i Mančester Junajted izborili plasman u polufinale Lige Evrope, večeras se u Gelzenkirhenu za isti cilj bore Šahtjor i Bazel. Brazilska kolonija iz Donjecka je favorit s kvotom 1,85, iks je 3,50, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Bazel.

Preostala dva četvrtfinala igraju se u utorak od 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve