Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2020.

08:43

Solskjer o transferu Sanča: Znate da ne mogu

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, bio je prezadovoljan posle plasmana ekipa u polufinale Lige Evrope.

Izvor: PT

Autor: PT

Solskjer o transferu Sanča: Znate da ne mogu
Photo by Sascha Steinbach/Pool via Getty Images

"Crveni đavoli" su teže nego što je očekivano slomili otpor Kopenhagena i to tek u produžetku udarcem s bele tačke Bruna Fernandeša.

Posle utakmice Solskjer je dao svoj sud o meču, a novinari su ga pitali o Džejdonu Sanču koji ovog leta ipak neće preći na Old Traford.

Pošto su Inter i Mančester Junajted izborili plasman u polufinale Lige Evrope, večeras (21.00) se u Gelzenkirhenu za isti cilj bore Šahtjor i Bazel. Brazilska kolonija iz Donjecka je favorit s kvotom 1,85, iks je 3,50, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Bazel.

"Znate da ne mogu da komentarišem igrače drugih timova. Znate da to nikada ne radim", rekao je Solskjer.

Fudbaler Dortmunda bio je viđen u Junajtedu, ali će po svemu sudeći makar još jednu sezonu provesti u Bundesligi.

O utakmici, Solskjer je rekao:

"Oduševljen sam što smo prošli dalje. Zaslužili smo pobedu. Moglo je ovo da bude veče koje će se završiti lutrijom izvođenja jedaneasteraca. Pružili su nam jak otpor".

"Kopenhagen je dobar tim, dobro organizovan. Dobro su pripremili meč i znali smo da će biti teško slomiti ih. Isto tako smo znali da ćemo imati šanse", dodao je Ole.

Jedan od važnijih igrača u pobedi bio je Huan Mata koji je ušao u produžetku, uneo živost i njegovom zaslugom Junajted je došao do penala.

"Videli ste koliko je miran, pouzdan na lopti. Veoma je pametan i ima veliki uticaj u timu, pogotovo u svlačionici", kazao je Solskjer.

Junajted će u polufinalu, koji je na programu 16. avgusta, igrati protiv Vulverhemptona ili Sevilje.

Kvote obećavaju neizvesnost - kec je 3,50, iks 3,00, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sevilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve