Nova vest
Fudbal

Subota, 08.08.2020.

13:23

Milošević: Nisam samo osetio razočaranje, nego i poniženje

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević govorio je na konferenciji za medije pred meč trećeg kola Superlige sa Javorom u Humskoj.

Izvor: MT

Autor: MT

Milošević: Nisam samo osetio razočaranje, nego i poniženje
Foto: FK Partizan

On se osvrnuo i na prošlu utakmicu i poraz crno-belih u Novom Pazaru.

"Nisam samo osetio razočaranje nego i poniženje. Ovo nije incident, nego što što nam se ponavljalo. Cela ova priča, fokus je bio da izbegnemo ovakve stvari i radili smo na tome da te stvari u "malim" utakmicama radimo bolje nego prošle godine. Kad vidite onda da ste uzaludno pričali, naravno da počnete da sumnjate", rekao je Milošević.

Milošević kaže da je bio uveren da su igrači spremni na osnovu onoga što su pokazali na pripremama.

"To znači da momci jednostavno nisu hteli. Način na koji smo prošli pripreme me je uverio da smo spremni, ali je utakmica pokazala da nismo. Postoji i niz problema unutar ekipe koje sam tek sad video. Ponovo smo se doveli u situaciju gde je teško ispravljati greške i preživljavati i imamo mač iznad glave. Igrači su u jednoj meri pokazali želju da poprave stvari, pa ćemo od toga raditi", dodao je on.

Pročitajte još Milošević: Ovo je i tužno i ružno

Na kraju, prokomentarisao je i stanje u defanzivi Partizana.

"Doveli smo centarhalfa, a što se tiče Miletića i desne strane, imali smo Lutovca, nešto ne štima nazad, ali ne možemo da imamo šest bekova. Miletić je lani odigrao bezbroj dobrih utakmica. Najlakše je svaliti krivicu na jednog ili dvojicu igrača. Ovde nije to problem nego cela ekipa i odnos prema obavezama. Mi smo prošle godine imali prosek od 11 kilometara, sad nemamo ni deset.", zaključio je Milošević.

Partizan u nedelju od 20.30 dočekuje Javor uz direktan prenos na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve