Nova vest
Fudbal

Petak, 07.08.2020.

10:23

Iz Zvezde u Seriju A?

Nedugo nakon što su mediji preneli da će Crvenu zvezdu zbog Italije napustiti Željko Gavrić, pominje se još jedan potencijalni transfer.

Izvor: LN

Autor: LN

Iz Zvezde u Seriju A?
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kako prenose italijanski mediji, doskorašnji član Serije B Krotone, koji je minule sezone obezbedio plasman u elitu, zainteresovan je vezistu Miloša Vulića.

Navodi se da je 23-godišnji vezista prva želja Krotonea koji je već otpočeo razgovore sa šampionom Srbije, ali ne i koliku cifru su spremni da za njega izdvoje.

Vulić je u Crvenu zvezdu došao 2019. godine iz kruševačkog Napretka za 200.000 evra i odigrao 27 mečeva (4 gola, 1 asistencija) za ekipu Vladana Milojevića, odnosno Dejana Stankovića.

On ima ugovor sa crveno-belima do 2021. godine, ali italijanski klub ne želi da sačeka da isti istekne, već želi da ga dovede ove sezone uz obeštećenje.

Ukoliko Vulić ode u Krotone tamo će se pridružiti srpskom štoperu Vladimiru Golemiću, bivšem igraču Mladosti iz Lučana.

Podsetimo, jedan igrač Zvezde je već usko povezivan sa klubovima iz Serije A. Mediji su preneli da je ponudu od oko 4.000.000 evra za mladog Željka Gavrića poslala Atalanta, a navodno su zainteresovani i Fiorentina i Roma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve