Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.08.2020.

11:44

Partizan saziva Odbor za hitna pitanja, tema – Savo Milošević

Fudbalski klub Partizan održaće sednicu Odbora za hitna pitanja povodom statusa trenera Sava Miloševića.

Izvor: PT

Autor: PT

Partizan saziva Odbor za hitna pitanja, tema – Savo Milošević
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako nam je rečeno, najpre će generalni direktor Miloš Vazura da obavi sastanak sa Miloševićem, a potom će zasedati Odbor za hitna pitanja.

Partizan je u sredu poražen na gostovanju od Novog Pazara, a trener crno-belih bio je vidno razočaran posle utakmice rekavši:

"Vrlo sam razočaran. Zaista... Razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, moraće stvari iz korena da se menjaju. Biće priče ovih dana, ovo je zaista razočaravajuće i tužno od nekih igrača. Uvek sam preuzimao sve na sebe, spreman sam i sad, ali ovo je tužno i ružno".

"Posle ovakve igre moram da sumnjam i u samog sebe, pre svega. Ovo nije nivo Partizana, ne sme da bude nivo Partizana. Čestitke Novom Pazaru, naravno", dodao je on.

Narednih dana očekuje nas rasplet u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d