Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2020.

09:55

Zvezda na TV B92, Partizan u Pazaru, derbi na "Karađorđu"

Fudbalska Superliga Srbije nastavlja se u sredu utakmicama vanrednog drugog kola.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda na TV B92, Partizan u Pazaru, derbi na
Foto: Emir Sadovic/Starsportphoto ©

U centru pažnje biće tri duela: Novi Pazar – Partizan, Crvena zvezda – Radnički Niš i Vojvodina – Čukarički.

Partizan je na startu sezone, uz mnogo bure zbog penala u 85. minutu, prebrodio Kruševac, a sada mu sledi možda i teži ispit protiv povratnika u elitno društvo Novog Pazara.

Zbog pandemije korona virusa igraće se bez navijača, što bi značajno moglo da olakša posao izabranicima Sava Miloševića, imajući u vidu da je u redovnim okolnostima, publika veliki adut Pazaraca.

Kvota na dvojku je 1,22, a na Sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) Partizana 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar – Partizan.

Zvezda posle rutinske pobede protiv, upravo Pazaraca u prvom kolu, čeka Radnički iz Niša, sa istim ambicijama, kao i dobrom tradicijom, s obzirom na to da u poslednje vreme lako izlazi na kraj sa Nišlijama. Trener Radničkog iz Niša Radoslav Batak najavio je da će "na "Mitiću" izvesti kombinovani sastav, što bi Zvezdi trebalo da dodatno olakša posao.

Kec je 1,20, a Dupla pobeda (pobeda domaćina u oba poluvremena gledajući ih kao odvojene događaje) 2,05.
Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Radnički Niš.

Ovaj duel moći ćete da pratite direktno na TV B92 od 19 časova.

Najzanimljiviji meč, bez dileme derbi, odigraće na "Karađordu" Vojvodina i Čukarički.

Biće to duel dve ekipe koje "dišu za vrat" večtim rivalima i repriza polufinala Kupa iz prošle sezone, kada je Vojvodina bila bolja na Banovom brdu, a potom i osvojila trofej.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d