Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2020.

17:45

Voždovac želi prvu pobedu u sezoni

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je da njegova ekipa želi pobedu nad Indjijom posle lošeg izdanja protiv Radnika na početku sezone.

Izvor: MT

Autor: MT

Voždovac želi prvu pobedu u sezoni
Foto: FK Voždovac

"Protiv Radnika smo bili daleko od našeg nivoa igre i to mora da se promeni u sledećem meču. Postoje razlozi za takvo naše izdanje, nije lako momcima da se adaptiraju brzo na veliki broj promena u timu, ali izgovor ne sme da postoji", rekao je Damjanović u najavi utakmice.

Voždovac će sutra gostovati Inđiji u drugom kolu Super lige Srbije.

"Čeka nas jako neugodno gostovanje, ali bez obzira na to s kime igramo moramo biti fokusirani na sebe i na ono što treba da radimo da bismo došli do povoljnog rezultata. Moramo podići na viši nivo naš odnos prema igri i zahtevima, a onda rezultat dolazi kao posledica. Ako to uradimo, mi odlučujemo kako će se odvijati stvari na terenu", kazao je Damjanović.

Fudbaler Voždovca Marko Gajić rekao je da očekuje neizvesan duel.

"Ne sumnjam da će biti uzbudljivo i neizvesno. Poznajem veliki broj igrača Indjije, sa nekima sam i igrao, to je odlična grupa iskusnih igrača i ne smemo da pomislimo da ćemo imati lak posao. Ako popravimo nekoliko stvari koje nisu valjale u prvom meču, nema sumnje da rezultat neće izostati. Imamo jako mladu ekipu, ali sam svestan da kao jedan od najiskusnijih imam odgovornost da maksimalno pomognem ekipi da se izdigne i da pobedimo", rekao je Gajić.

Utakmica će se igrati sutra od 17.00 u Indjiji.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d