Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2020.

16:40

"Jurićemo plasman u Ligu Evrope"

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da njegova ekipa želi pobedu u duelu sa Vojvodinom u Super ligi Srbije.

Izvor: MT

Autor: MT

Starsport

"Znamo da je Vojvodina fenomenalna ekipa, pokazali su to kroz Superligu i Kup, napravili su veliki uspeh. Iako idemo u goste, iako igramo protiv realno dosta kvalitetnijeg rivala nego što je to bila Inđija, ne treba ništa da menjamo u našem stilu igre. Očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu, ali i dobar ishod po nas", rekao je Šapić za sajt kluba.

Čukarički će sutra od 21.00 gostovati Vojvodini na stadionu "Karadjordje" u drugom kolu Super lige Srbije.

Po rečima Šapića, bod nije dobar ishod za njegovu ekipu, već želi sva tri boda.

Govoreći o ambicijama kluba, kazao je da je ponovo cilj plasman u Ligu Evropa.

"Jurićemo plasman u Ligu Evrope, tako je svake godine. Mislim da imamo sve preduslove za tako nešto, ali moramo iz utakmice u utakmicu da igramo sve bolje, sa maksimalno dobrim odnosom od prvog minuta. Na početku prošle sezone smo izgledali fenomenalno, ali desio se prekid, imali smo i malo problema na gostovanjima. Mislim da smo naučlili nešto i da greške nećemo ponavljati", kazao je on.

Šapić je govorio o eventalnom odlasku iz Čukaričkog.

"Tu sam gde jesam, igrač sam Čukaričkog, ne opterećujem se eventualnim odlaskom. O tom, potom, bitno da smo zdravi, pa možda dodjem i do 'stotke' na Banovom brdu", kazao je Šapić koji je do sada zabeležio 65 nastupa za Čukarički.

Dodao je da je njegova ekipa na početku sezone protiv Indjije igrala kako treba.

Takođe je naveo da je Čukarički iskusniji za godinu dana, iako je dosta mlad tim koji je ostao bez Slobodana Tedića i Petra Mićina, ali da veliki broj mladih igrača može da doprinese ekipi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d