Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2020.

14:00

Zlatanov naslednik: Šalio sam se sa Ronaldom, ali ne smem da kažem o čemu

Još na početku 2020. godine je Juventus završio veliki transfer i iz Atalante doveo Šveđanina Dejan Kuluševski.

Izvor: SS

Autor: SS

Zlatanov naslednik: Šalio sam se sa Ronaldom, ali ne smem da kažem o čemu
Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Njega smatraju za naslednika Zlatana Ibrahimovića, pošto je prema mnogim najama projektovan da dostigne visine koje je uspeo "Ibrakadabra":

Kuluševski je sezonu proveo na pozajmici u Parmi i pružao sjajne partije, a već je imao priliku da se upozna sa novim saigračima u Torinu.

Kada je došao na potpis ugovora, kako je sam otkrio, dočekale su ga prave vedete Juventusa, a među njima Kristijano Ronaldo.

"Upoznao sam ga već i bilo je jako uzbudljivo. Kad sam došao da potpišem za Juventus, Kristijano mi se pridružio u klupskim prostorijama sa Kjelinijem, Bufonom i Bonućijem kako bi me lično dočekao. Šalili smo se pre utakmice Juventusa i Parme, ali ono što smo izgovorili tada ne smemo javno. Kristijano izgleda kao velika zvezda, ali kroz razgovor s njim sam otkrio razdraganog dečaka", rekao je Kuluševski za "Tutosport".

Trener Juventusa Maurisio Sari vidi ga kao "desetku", odmah iza napadača, iako Dejan može igrati na obe krilne pozicije, kao i u samom napadu.

"Od januara sam pažljivo gledao sve Juventusove utakmice kako bih razumeo igru i video šta mogu da donesem ekipi. Fantastični su. Sari se puno fokusira na dominaciju i posed lopte, a igrači su vrlo bliski. U Juventusu ću pronaći fudbal koji volim, sa puno poseda, a važno je puno da se krećem", smatra Kuluševski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve