Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2020.

13:15

Milošević: Apsolutno me ne zanima šta u Zvezdi misle o našoj utakmici

Trener Partizana Savo Milošević video-konferencijom za medije najavio je utakmicu drugog kola Linglong Superlige Srbije u Novom Pazaru

Izvor: SS

Autor: SS

Milošević: Apsolutno me ne zanima šta u Zvezdi misle o našoj utakmici
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Novinari koji prate crno-bele postavljali su pitanja preko portparola Biljane Obradović, a posle burnog prvog kola bilo ih je dosta.

Pre svega, Milošević je u uvodu govorio o utakmici protiv tima koji je na svom terenu uvek zadavao muke "parnom valjku".

"Vrlo slična onoj koju smi igrali pre neki dan. Ali to smo znali. Više puta sam ponovio pre početka, da nas čeka težak posao u Kruševcu i Novom Pazaru. Prva je prošla, čeka nas još jedna i manje-više ista priča. Verujem da će veći deo zavisiti od nas, samo se nadam da ćemo ovog puta bolje ući u meč", rekao je u uvodu Milošević.

Stanje povrede Lazara Markovića je znatno bolje.

"Lazar je dosta bolje, na svu sreću znamo da nije ozbiljna povreda. Dobio je jak udarac, videćemo za par dana dok spadne otok, da uradimo magnetnu rezonancu. Neće biti u sastavu, a videćemo i da li će Denis Stojković moći da igra, jer čekamo papire svakog minuta"

"Bitno i ključno za ovu utakmicu, videli ste da smo imali dosta problema u Kruševcu, biće ono šta ćemo mi raditi na terenu, naša trka, naša agresija. U osnosu na utakmicu u subotu, očekujem nešto svežije vreme. Trka nije bila dobra u prvoj utakmici, verovatno su noge još bile teške, ali nisam očekivao u toj meri. Moramo da popravimo dosta stvari, ako želimo pozitivan rezultat".

Kako izbeći da se već od prvog kola u medijima vode "ratovi saopštenjima".

"Ima mnogo stvari, pre svega bi svako morao da radi svoj posao, a to je objektivno jako teško u ovoj našoj državi. Što se tiče saopštenja Crvene zvezde, ja sebi nikada nisam dozvolio da komentarišem bilo kakvo dešavanje na utakmici Crvene zvezde, pa me u ovoj situaciji apsolutno ne zanima šta oni misle o utakmici koju smo mi igrali", rekao je Milošević i upravo na isti način odgovorio na pitanje o najavi trenera Radoslava Bataka da će protiv Zvezde odmarati nekoliko prvotimaca.

Abdulaj Sise, igrač koji je bio na probi u Partizanu i nije potpisao ugovor, to je učinio upravo u Novom Pazaru.

"Novi Pazar ga je doveo zbog mog mišljenja koje sam im dao o njemu. On ima kvalitet da igra u Partizanu, ali opšte je poznato da imamo ograničeni broj stranaca. Drago mi je da je ostao u našoj ligi", istakao je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve