Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2020.

11:53

Stojković zvanično u Partizanu: Osećam se kao starosedelac FOTO

Denis Stojković je u ponedeljak napunio 18 godina, a nakon proslave punoletstva, moći će da slavi i potpisan profesionalni ugovor sa Partizanom.

Izvor: SS

Autor: SS

Stojković zvanično u Partizanu: Osećam se kao starosedelac FOTO
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Iako je trenirao sa crno-belima od marta ove godine, mladi ofanzivni vezista ovog utorka i zvanično postao član kluba iz Humske.

U društvu generalnog direktora Miloša Vazure stavio je paraf na četvorogodišnji ugovor sa "parnim valjkom".

"Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam očekivao treći, odnosno četvrti avgust. Treći avgust je dan mog rođenja i korak do ostvarenja moje želje, potpisivanja ugovora za Partizan", bilo je prvo što je rekao Stojković po potpisivanju ugovora.

Sa prvotimcima Partizana trenira još od marta ove godine.

"Za sebe mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci gde sam se sasvim uklopio u ekipu. Hvala gospodinu Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i naravno ulivali poverenje. Ovo je moj najlepši rođendanski poklon i budite sigurni da ću ga na najlepši način podeliti sa vama ove sezone", poručio je mladi vezista.

Stojković je prošao fudbalsku školu Juventusa, potom i gradskog rivala "stare dame", ekipe Torina, ali i Čelsija, LASK-a i ljubljanske Olimpije odakle dolazi kao slobodan igrač.

Priliku da debituje za Partizan imaće već u sredu kada će crno-beli gostovati Novom Pazaru u drugom kolu Linglong Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve