Nova vest
Fudbal

Subota, 01.08.2020.

21:20

"Ne smemo da primamo gol u poslednjem minutu prvog poluvremena"

Aleksandar Popović, golman Partizana, rekao je da je prva utakmica često i najteža u sezoni.

Izvor: SN

Autor: SN

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Aleksandar Popović je rođen 1999. godine i po prvi put u kareijeri je stao na gol Partizana na susretu sa Napretkom u Kruševcu.

Partizan je pobedio sa 3:1, a on kaže da nije bilo lako i da je često ta prva utakmica u sezoni zapravo najteža.

"Utakmica kao i svaka prva u novoj sezoni tako i ova, uvek najteža, ali važna je pobeda samo i nista drugo.. Pokazali smo da smo tim, pokazali smo karakter i na kraju pobedili i to je jedino bitno... Moja prva sezona u seniorskom fudbalu da krećem kao prvi golman od prvog kola, kao što sam već i rekao svaka utakmica mi je najbitnija iz svake moram da naučim što više stvari da bih napredovao, jako mi je važno da skupljam iskustvo da svojim zalaganjem steknem poverenje cele ekipe i stručnog štaba i da se nadam što većem broju utakmica..."

Napredak je iznenadio Partizan i uspeo čak i da povede krajem prvog poluvremena.

"Mislim da ne bi smeli da dopustimo da primamo gol u poslednjem minutu poluvremena, ali i to se dešava nekad, kao što sam gore rekao pokazali smo da smo tim i najbitnija je pobeda, sve ostalo ćemo ispravljati i biti bolji svaku narednu utakmicu... Spremao sam isto kao i za svaku utakmicu, tako su i treneri imali iste zahteve prema meni, ono što radimo i vežbamo na treninzima pokušavamo da prebacimo na utakmicu, tako da je ova utakmica bila kao i svaka predhodna ali i kao sve naredne što se tiče pripreme... Nisam video kolegu iz Napretka posle utakmice povrede su najgori deo sporta i uvek ostaje neki loš utisak kad neki igrač napusti teren posle povrede kao što su danas Žile i Markec, ovim putem mu želim brz oporavak i nadam se da će se što pre vratiti..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve