Nova vest
Fudbal

Petak, 31.07.2020.

19:53

"Unapred se izvinjavam ženi i deci što ću da razbijam stvari kod kuće"

Kapiten Votforda Troj Dini poslao je upozorenje sopstvenoj porodici posle ispadanja iz Premijer lige.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Julian Finney/Getty Images

Votford se posle pet godina provedenih u eliti vratio u Čempionšip posle neočekivano loše sezone.

Tridesetjednogodišnji Dini je bio u ekipi "stršljenova" i u nižem rangu, gde se sada vraća sa istim ciljem - povratkom u Premijer ligu.

"Naravno da ovo bol. Možda to neću pokazati, ali supruga i deca će to videti u naredne dve nedelje, tako da im se unapred izvinjavam. Neću sedeti u svojim suzama, već ću bacati stvari po kući, verovatno razbiti nešto razbiti, zameniti ga i nastaviti sa životom", izjavio je Dini.

Dini je otkrio da je mogao da propusti poslednjih par nedelja sezone zbog operacije kolena koja ga sada čeka.

"Koleno mi nije dobro. Mogao sam pre četiri nedelje da im kažem da me puste da 'sredim' koleno i da sedim i mislim da ovo nije moja krivica, propustio sam toliki deo sezone. Ali, to nije u mom karakteru",
jasan je kapiten.

Englez je oduvek bio veran Votfordu i, iako poseduje kvalitet za Premijer ligu, taj klub najverovatnije neće napustiti.

"Biće deset godina od kako sam u Votfordu za neke dve nedelje. Bio sa ovde kada smo imali tri nivoa tribina, 20 igrača od kojih je sedam bilo iz mlađih kategorija... Moramo da budemo realni i da shvatimo koliko smo dogurali",
dodaje Dini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve