Nova vest
Fudbal

Petak, 31.07.2020.

21:16

Lalatović u elementu: O "velikoj Srbiji", "velikoj Vojvodini" i "srpskom derbiju"

Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, je u svom stilu odgovorio na "prozivke" posle utakmice prvog kola Superlige Srbije.

Izvor: LN

Autor: LN

Lalatović u elementu: O
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Vojvodina je u prvom kolu gostovala TSC-u u Bačkoj Topoli i odigrala nerešeno – 2:2.

Lalatović je u izjavi posle meča bio u afektu zbog, kako deluje, "prozivki" da utakmica između ekipe iz Novog Sada i ekipe iz Bačke Topole "nije srpska".

"Moraju svi da znaju - zbog svih aktera ovde, pa i svih ostalih u celoj Srbiji. Ovo nije bio derbi ne znam kakav i ovo nije bio derbi da je bio srpski derbi, ovo je bio derbi severa velike Srbije. Da se to jednom zna, ovo je bio derbi severa Srbije, velike naše Srbije, najveće na svetu, i to mora da se zna. U Srbiji se igra srpski derbi i ne može da se igra drugačiji derbi. Danas se igrao srpski derbi, derbi velikog severa Srbije, velike Vojvodine", emotivno je odragovao Lalatović pred kamerama televizije "Arena sport".

Na kratko se osvrnuo i na sam meč, ali...

"Nismo nažalost uspeli da pobedimo, nismo ni mogli da pobedimo, ali neću sad ništa da pričam (o tome) danas što se dešavalo. Ali, opet, hoću da pošaljem poruku da svi znaju da je ovo velika Srbija i u Srbiji će se uvek igrati veliki srpski derbi, koji su danas igrala dva srpska kluba koja su podelila bodove. Nismo uspeli da pobedimo mi, nisu uspeli da pobede oni, ali kažem - jako je teško ovde pobediti pod ovakvim uslovima", dodao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve