Nova vest
Fudbal

Petak, 31.07.2020.

11:00

"Mene bi za četvrto mesto Abramovič poslao u Sibir"

Nekadašnji trener Partizana, ali i menadžer Čelsija, Avram Grant dotakao se nedavno završene sezone "plavaca" u Premijer ligi.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by Chris Brunskill/Getty Images

Tim sa "Stamford bridža" je završio na četvrtom mestu, što je ocenjeno kao uspeh zbog plasmana u Ligu šampiona.

"Mislim da je ovo dobra sezona za njih, posebno s obzirom na to kako je počela i klub nije mogao da vrši transfere", prokomentarisao je Grant.

Ranije je vlasnik Čelsija Roman Abramovič bio mnogo "zahtevniji".

"Da sam mu pre nekoliko godina rekao da četvrto mesto nije loše, onda bi me možda poslao u Sibir. Ali u trenutnoj situaciji, mislim da je ovo dobro mesto za njih".

"Mislim da je ovo veliko postignuće za Frenka Lamparda. Ovo mu je prva godina kao trener u Premijer ligi. Naravno, bio je igrač sa dosta iskustva, ali ne možete upoređivati fudbalera i trenera. Mislim da je Lampard odlično upravljao timom. U klubu ima puno mladih igrača. Frenk je znao kako se igra sa njima, kada ih odmoriti ili pustiti. Ovo je dobar temelj za budućnost, veoma sam zadovoljan njegovim nastupima", rekao je Grant.

U sezoni 2007/2007, Čelsi je pod Grantovim vođstvom završio na drugom mestu u Premijer ligi i stigao do finala Lige šampiona.

Tamo je poražen od Mančester junajteda posle izvođenja jedanaesteraca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve