Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.07.2020.

21:35

Ibrahimović kao u najboljim danima

Fudbaleri Milana pobedili su na gostovanju Sampdoriju 4:1 u 37. kolu Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Ibrahimović kao u najboljim danima
(Photo by Paolo Rattini/Getty Images)

Izabranici Stefana Piolija odigrali su odličnu utakmicu, a Zlatan Ibrahimović je podsetio na najbolje dane sa dva gola i asistencijom.

Ibrahimović je mrežu protivnika načeo u četvrtom minutu kada je pogodio na asistenciju Anta Rebića.

Milan je na poluvremenu imao minimalnu prednost, a u 54. minutu udvostručio je prednost preko Hakana Čalhanolua. Samo četiri minuta kasnije Ibrahimović je povisio na 3:0.

Sasuolo je do kraja uspeo da postigne gol preko Askildsena, ali i da primi još jedan. Leao je u 92. minutu postavio konačnih 4:1.

Milan je šesti na tabeli sa bodom manje od petoplasirane Rome, ali i utakmicom više od "vučice". Sampdorija je 15. sa 41 bodom.

Fudbaleri Lacija pobedili su Brešu sa 2:0. "Nebesko plavima" trijumf su doneli Korea i Imobile, a srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić odigrao je svih devedeset minuta.

Lacio je četvrti na tabeli sa istim brojem bodova kao Atalanta (78) i bodom manje od Intera. Breša je odavno eliminisana.

Trijumf je ostvarila i ekipa Filipa Đuričića. Sasuolo je sa 5:0 protutnjao protiv Đenove.

"Zeleno-crni" prekinuli su niz od dva poraza i došli su do 51. boda iz 37 odigranih utakmica.

Sasuolo su do pobede predvodili Traore, Berardi, Kaputo i Raspadori. Đenova je odigrala lošu utakmicu i ima samo bod više od osamnaestog Lečea.

Fudbaleri Verone savladali su SPAL sa 3:0, a odličnu utakmicu odigrao je Darko Lazović koji je asistirao kod prvog gola Di Karmineu. Isti fudbaler povisio je i na 2:0, a konačni rezultat postavio je Faraoni u 47. minutu.

Leče je došao do važne pobede u borbi za opastanak. "Leteći magarci" savladali su na gostovanju Udineze 2:1. Do preokreta predvodili su ih Mankosu i Lapadula.

Leče sada ima bod manje od Đenove koja se nalazi na poslednjoj poziciji koja obezbeđuje opstanak u ligi.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve