Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.07.2020.

22:00

"Nije lako posle svega što smo prošli, moje bolesti"

Trener Bolonje Siniša Mihajlović istakao je zadovoljstvo svime što su njegovi izabranici prikazali ove sezone.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Srpski stručnjak je posle trijumfa nad Lećeom (2:1) i gola u 93. minutu pohvalio karakter neophodan da se pobedi na takav način.

"U prvom poluvremenu je trebalo da bude 5:0. Seli smo, promislili, dali golove, a onda smo rizikovali da izgubimo sve. Prestali smo da trčimo, nismo reagovali. Mogli smo da izgubimo utakmicu, ali smo verovali u sebe do kraja", rekao je Mihajlović i dodao:

"Moramo da odgovorimo u svakoj utakmici. Moramo da pružimo više, ali ne moram ni da pričam da je fudbal sada drugačiji. Shvatam da se naša predviđanja ne mogu uvek ostvariti jer igramo na svaka tri dana. Imamo i dalje jasne ideje za budućnost ovog kluba".

Mihajlović je kritičar ovakvog ritma igranja, pogotovo jer su temperature veoma visoke u ovo doba godine u Italiji.

"Primimo ponekad golove olako i to nije prvi put. Nešto nam nedostaje, ali momci se stvarno bore. Oni su krenuli hrabro i promenili tok utakmice. Ali nije lako posle svega što smo prošli ove godine, od moje bolesti, pa na dalje... Uvek smo bili u gornjem delu tabele i nismo se borili za opstanak. Okej, ali mogli smo i bolje. Korak po korak",
podvukao je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve