Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.07.2020.

10:10

Ivanović i Zvezda: Dim bez vatre

Vest iz Rusije da bivši kapiten reprezenacije Srbije Branislav Ivanović dolazi u Crvenu zvezdu izazvala je veliku pažnju.

Izvor: MS

Autor: MS

Ivanović i Zvezda: Dim bez vatre
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ruski novinar Timur Valeev objavio je informaciju da Ivanović napušta Zenit iz Sankt Peterburga i da je dogovorio sve sa crveno-belima.

Ipak, vest je samo delimično tačna.

Crvena zvezda, kako je potvrđeno za B92.net, nije kontaktirala rekordera po broju nastupa za reprezentaciju Srbije (105).

Na poziciji štopera ima petoricu igrača, Miloša Degeneka, Nemanju Milunovića, Srđana Babića, Radovana Pankova i mladog Strahinju Erakovića.

Jasno je da bi Ivanović čak i sa 36. godina bio veliko pojačanje za Zvezdu, ali pored finansijskih razloga (ogroman ugovor), plan Zvezde je da šansu sve više dobije Eraković u ovoj sezoni kao bonus igrač.

Ivanović baš zbog finansija napušta Zenit jer nije hteo na smanjenje ionako astronomske plate, nezvanično više od tri miliona evra po sezoni, pa će se okrenuti drugim opcijama.

Jedno je sigurno, to nije Crvena zvezda, iako je prethodnih godina bilo "dima" u celoj priči. Sada nema "vatre".

Ivanovićeve visoke zahteve, pretpostavlja se, mogu da ispoštuju klubovi iz arapskog sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve