Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.07.2020.

19:00

Moskva je Lokomotivina – Nikolić grabi ka Ligi šampiona!

Fudbaleri Lokomotive pobedili su CSKA sa 2:1 u pretposlednjem kolu ruske Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Moskva je Lokomotivina – Nikolić grabi ka Ligi šampiona!
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Izabranici Marka Nikolića do velika tri boda uspeli su da dođu golom iz penala u 92. minutu. Nababkin je odigrao rukom i arbitar nije imao sumnju nakon što je pogledao snimak.

Loptu je uzeo Mirančuk i hladnokrvo savladao Igora Akinfeeva.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Lokomotiva je pobedom protiv gradskog rivala došla na korak do direktnog plasmana u Ligu šampiona, pošto sada ima pet bodova više od Krasnodara, ali i meč više.

Lokomotiva i CSKA odigrali su dobar meč, bilo je dosta prilika na obe strane, a na kraju je tri boda otišlo drugoplasiranoj ekipi ruskog šampionata.

Ekipa Marka Nikolića do prednosti je došla u 33. minutu. Eder je fauliran u kaznenom prostoru, a posle konsultacije s VAR-om arbitar je pokazao na belu tačku.

Strelac iz penala bio je Mirančuk. Sa rezultatom 1:0 otišlo se na poluvremenu.

CSKA je mnogo bolje ušao u drugo poluvreme, a taman kada se činilo da Lokomotiva lakše diše, usledio je izjednačujući gol.

Hrvatski fudbaler Nikola Vlašić odlično je ispratio napad CSKA i udarcem u bliži ugao pogodio za 1:1. Igrao se 71. minut.

Do kraja smo gledali otvoren fudbal, a u 90. minutu usledila je velika glupost Nababkin. Skrivio je očigledan penal, a Mirančuk ga je iskoristio čime je doneo veliku pobedu Lokomotivi.

Lokomotiva u poslednjem kolu gostuje Uralu, dok CSKA čeka Tambov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve