Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.07.2020.

13:30

Gvardiola: Nismo mogli da priuštimo igrače kao Junajted

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola otvoreno je govorio o borbama za fudbalere sa gradskim rivalom.

Izvor: SN

Autor: SN

Gvardiola: Nismo mogli da priuštimo igrače kao Junajted
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Kada je Aleksis Sančes iz Arsenala prelazio u Mančester junajted, za njegove usluge je ozbiljno bio zainteresovan i Mančester Siti.

Te 2018. godine je Sančes došao na "Old Traford", a u suprotnom smeru je na put krenuo Henrik Mihtarijan, dok je za 80 miliona fubti Junajted doveo Herija Megvajera.

"Mi imamo dosta novca, ali kada smo želeli Aleksisa Sančesa nismo to mogli da priuštimo. Isto je bilo i sa Herijem Megvajerom koji je otišao u Mančester junajted, jer mi nismo mogli da platimo toliko novca", rekao je Pep Gvardiola.

Mančester Siti je ove sezone u Premijer ligi ostao bez titule, koja je završila u rukama Liverpula. Siti na tri kola pre kraja šampionata ima 21 bod manje od Liverpula, a godinu dana ranije su sa 98 osvojenih bodova postali šampioni Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve