Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.07.2020.

12:53

Fudbaleri Crvene zvezde odlično odradili "bi-bi" test

Fudbaleri Crvene zvezde oko 10 časova istrčali su na teren kako bi odradili sedmi trening na kojem su istrčali "bi-bi" test i pokazali sjajne rezultate.

Izvor: B92

Autor:B92

Fudbaleri Crvene zvezde odlično odradili
Foto: FK Crvena zvezda

"Bi-bi" test je pravo merilo fizičke pripremljenosti kroz istrčavanja deonica u određenom vremenskom intervalu. Pre trčanja, fudbaleri su odradili neophodno zagrevanje kroz aktivaciju.

"Zatim je usledilo pravo "mučenje" Zvezdinih snaga. Podeljeni u dve grupe, odradili su "bi-bi" test. Uz konstantno motivisanje od strane Dejana Stankovića, naši fudbaleri pružili su maksimum, a o tome svedoče i osmesi na licima naših trenera, kao i aplauz na kraju treninga", piše na zvaničnom sajtu kluba.

Jedan od najmlađih fudbalera, Ilija Babić, pokazao je sjajne rezultate na trčanju.

"Pre svega sam srećan što sam na pripremama sa ekipom. Mnogo znači kada mladi fudbaleri dobiju šansu da se pokažu i u prvom timu. Trudim se da pružim maksimum jer znam koliko mogu. Na današnjem testu sam išao do poslednjeg atoma snage", rekao je Babić za zvaničan sajt ekipe iz Ljutice Bogdana.

"Sama činjenica da radim sa takvim igračem i čovekom kao što je Stanković je dovoljna satisfakcija za mene. Znače mi njegove pohvale i aplauzi, ali i kritike. Još uvek sam mlad i treba da prođe određen period kako bi došao do konačnog cilja. To je naravno, debi i gol u prvom timu, a verujem da ću to i ostvariti", dodao je Babić.

Golmani su radili odvojeno sa trenerom Pjerluiđi Briviom, a njihove vežbe su podrazumevale koordinaciju pokreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve