Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.07.2020.

20:17

TSC otišao na pripreme u Mađarsku

Fudbaleri TSC otputovali su na drugi deo priprema u Mađarsku, gde će u narednih 10 dana odigrati tri pripremne utakmice.

Izvor: MT

Autor: MT

TSC otišao na pripreme u Mađarsku
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener Zoltan Sabo izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema i rekao da očekuje da će i u drugom delu u Sekešfehervaru sve proteći u najboljem redu i da će njegov tim biti potpuno spreman za 1. avgust, kada počinje takmičenje u Super ligi.

"Treniraćemo na terenima Puškaš Akademije, gde imamo fantastične uslove", rekao je Sabo.

On je rekao da zbog povrede novi igrač, desno krilo Dino Dolmagić nije mogao da otputuje sa ekipom, ali i da su sa ekipom otišli lakše povredjeni kapiten Saša Tomanović i krilni napadač Đuro Zec.

TSC će odigrati pripremne utakmice sa Čakvarom, Vašašom i ekipom Puškaš Akademije.

Kapiten Saša Tomanović rekao je da ekipu očekuju teške pripremne utakmice, ali da je za nju važno da odmeri snagu sa klubovima iz druge zemlje, posebno zbog predstojećih kvalifikacija za Ligu Evropa. On je dodao da se ekipa upoznaje sa novajlijama.

"U timovima kao što je TSC lakše se možete uklopiti, s obzirom na to da kod nas uvek manji broj igrača i odlazi i dolazi. To novajlijama olakšava", naveo je kapiten.

Napadač Edvin Eleven očekuje kvalitetne pripreme u Mađarskoj, kako za Super ligu, tako i za kvalifikacije za Ligu Evropa. On je rekao da se u A timu oseća veoma dobro, da je zadovoljan podrškom koju mu pružaju saigrači i da misli da će mnogo napredovati.

Defanzivac Stefan Santrač, koji je danas prešao u TSC, rekao je da mu je čast što je došao u klub sa velikim ambicijama i dobrim uslovima, koji je spreman da pomogne napretku mladih igrača.

"Spreman da odgovorim na svaki zadatak koji dobijem od trenera. Očekujem da u narednih 10 dana kvalitetno radimo i da se dobro pripremimo za predstojeću sezonu", rekao je Santrač, koji se odmah po potpisivanju ugovora pridružio ekipi i otputovao na pripreme.

Ceo tim i stručni štab testirani su na koronavirus, kako bi mogli da odu na pripreme u Mađarsku.

TSC je u prošloj, debitantskoj sezoni u Super ligi Srbije, zauzeo četvrto mesto na tabeli sa 59 bodova iz 17 pobeda, osam remija i pet poraza i plasirao se u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve