Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.07.2020.

16:42

Barselona ponudila Kutinja Arsenalu i Njukaslu

Fudbalski klub Barselona ponudio je Filipea Kutinja Arsenalu i Njukaslu, kako bi oslobodila prostor u ekipi i obezbedila novac za Lautara Martinesa iz Intera.

Izvor: SN

Autor: SN

Barselona ponudila Kutinja Arsenalu i Njukaslu
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Barselona je dovela Kutinja iz Liverpula u januaru 2018. godine, ali se Brazilac nije najbolje snašao, pa je prošlog leta otišao na pozajmicu u Bajern iz Minhena.

Za nemački klub odigrao je 34 utakmica i postigao devet golova.

Kako je preneo sajt Gol, Barselona želi da ga proda jer je utvrdila da ne može da uklopi veliku platu Kutinja, u planove koje je napravila za narednu sezonu. Navodi se da su u Barseloni svesni da će imati problema da pronađu novi klub za Kutinja, s obzirom na njegovu platu i na visinu obeštećenja.

Bajern nije želeo da kupi Brazilca, a uprava Barselone misli da bi povratak u Premijer ligu mogao da bude najbolja opcija za Kutinja.

Arsenal i Njukasl se nisu izjasnili o ponudi, pošto i dalje razmatraju troškove dovođenja Brazilca.

U Barseloni su svesni da će dugoročno izgubiti novac na Kutinju, koga su platili 120 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve