Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.07.2020.

16:30

"Ako Zvezda može osam, zašto mi ne bismo imali šest stranaca?"

Trener Partizana Savo Milošević na konferenciji za medije na Zlatiboru govorio je i o mogućim pojačanjima, broju stranaca, ali i novom licu na pripremama.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Strateg crno-belih je tim putem odgovarao na pitanja novinara koji su slali pitanja putem portparola kluba.

Nekoliko predstavnika medija zanimalo se za Abdula Sisea, Gvinejca za koga su u ponedeljak saznali, neposredno pred polazak na Zlatibor.

"Sise je desni bek, sigurno, ja nemam informaciju da je ikada igrao centarhalfa. Suma nam je pomenuo njega pre nekoliko meseci, rekao je da je iskusan, školovan igrač, to smo i mi videli na osnovu prvih utisaka i zato smo ga poveli na pripreme. Prvi utisci su zaista pozitivni, od njega zavisi da li ćemo ga potpisati", rekao je Milošević.

Potom je istakao da bi on bio šesti stranac u timu, a podsetio je da ih je Crvena zvezda prethodne sezone imala čak osam.

"Ako procenimo da je dobar za Partizan, on bi bio šesti stranac. Imali bismo mnogo veću rotaciju, Zvezda je imala osam stranaca, zašto mi ne bismo imali šest? Reč je o igraču koji je kvalitetan, nemamo neke velike troškove, ako možemo da ga dovedemo za male pare, ne vidim zašto to ne bismo uradili".

Milošević je najavio da, posle Makija Banjka, ne bi trebalo očekivati više od dva ili tri pojačanja do kraja prelaznog roka.

“Imamo dobre strance, dobre domaće igrače i da bi neko došao mora da bude mnogo dobar. Mnogo dobri su mnogo skupi. Nećemo da žurimo sa dovođenjem, imamo formiran tim, osim u situaciji da neko ode. Očekujem da ćemo nekoga dovesti, ali prelazni rok traje do sredine oktobra, nećemo žuriti”, podvukao je Milošević.

Potvrdio je da će crno-beli odigrati tri pripremne utakmice, protiv Trepče, lučanske Mladosti i novog člana elite Zlatibora.

Takođe, generalna proba biće u Beogradu 26. jula protiv Proletera iz Novog Sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve