Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.07.2020.

21:15

Vulić: Bićemo spremni za sve izazove

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić izjavio je da je zadovoljan treninzima i uvodnim delom priprema, koje crveno-beli odrađuju na Divčibarama.

Izvor: SN

Autor: SN

Vulić: Bićemo spremni za sve izazove
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Tek smo krenuli, ali utisak je da su već sad veoma teški treninzi. Ipak, to nam je neophodno kako bismo ispunili sve postavljene zahteve i bili na visokom nivou kada krenu takmičarske utakmice. Dobro smo radili tokom pauze, što je takode veoma bitno. Orni smo za naporan rad", rekao je Vulić za klupski sajt.

Prethodnih godina fudbaleri Zvezde na letnjim pripremama uglavnom su bili u inostranstvu, ali ovog puta će dve nedelje provesti na Divcibarama.

"Sviđa mi se promena. Lepo je ovde, uslovi su odlični, hotel, ambijent, zaista je sjajno pripremati se u Srbiji. Teren je skoro postavljen, znači nam što smo mi praktično prvi koji imaju prilike da treniraju na njemu. Zanimljivo je da smo u prethodnim danima imali praktično dva godišnja doba, ali lično mi više odgovara kada je malo hladnije vreme", rekao je Zvezdin vezista.

Izabranike Dejana Stankovića tokom avgusta očekuje borba na dva fronta - Superliga i kvalifikacije za Ligu šampiona, a Vulić je siguran da ce ekipa spremno docekati sve izazove.

"Uvek su velika očekivanja kada nosite Zvezdin dres. Prvenstvo kreće u avgustu, kvalifikacije takođe, imaćemo gust raspored i svako od nas će morati da bude maksimalno spreman da doprinese timu. Tako je bilo i u sezonama do sada, tako da to nije ništa novo za nas. Dobro radimo, usvajamo zahteve koje trener Stanković traži od nas i mislim da cemo se spremni docekati sezonu", zaključio je Vulić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve