Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.07.2020.

14:10

Konte ljut na svoje igrače – dolaze iskusniji

Trener Intera Antonio Konte želi da kupi nekolicinu iskusnijih igrača u letnjem prelaznom roku, među kojima je i Ngolo Kante iz Čelsija.

Izvor: MS

Autor: MS

Konte ljut na svoje igrače – dolaze iskusniji
EPA-EFE/SIMONE VENEZIA

Kako su preneli italijanski mediji, Konte je nezadovoljan jer u ekipi nema iskusnih igrača zbog čega ekipa često izgubi prednost koju stekne u utakmicama. Inter je izgubio 20 bodova u utakmicama u Seriji A u kojima je vodio ove sezone i trenutno je četvrti na tabeli.

Osim Kantea, Konte želi i Artura Vidala iz Barselone i Emersona Palmijerija iz Čelsija.

Kako je prenela Gazeta delo sport, prvi na listi želja je Kante, koji nema garantovano mesto u timu Frenka Lamparda. Francuz je ove sezone odigrao 27 utakmica za Čelsi i postigao tri gola, imao je problema sa povredom i nije igrao u poslednja dva meča.

Konte i Kante su sarađivali dok je italijanski trener radio u Čelsiju, od 2016. do 2018. godine, a Francuz je za to vreme odigrao 89 utakmica.

Vidalov ugovor sa Barselonom ističe u junu 2021. godine. Uprava Intera nije želela u januaru da plati 20 miliona evra, koliko je tražila Barselona.

Čelsi je Emersona procenio na 20 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve