Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.07.2020.

11:00

"Galijani mi došao u kuću, supruga Helena me gleda ljutito i govori da je lud"

Zlatan Ibrahimović dao je intervju za italijansku "Gazetu" i najavio da će napustiti Milan u slučaju da se neke stvari ne promene.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Jedan od retkih koji bi mogli da ga ubede da ostane je bivši sportski direktor "roso-nera" Adrijano Galijani.

"Galijani me nazvao i rekao: 'Rekao si da ovo nije tvoj Milan. Tvoj Milan je udaljen 11 kilometara od Milana.' On mi se sviđa, radi kako bi sportski direktor trebalo da radi", rekao je Šveđanin i ispričao kako je izgledao njihov prvi susret:

"Kada me dovodio u Milan prvi put, došao je u moju kuću u Švedskoj i rekao mi je da se neće vratiti bez mene. Moja supruga Helena me gledala ljutito, rekla je da je lud. Samo sam joj odgovorio da moramo ići s njim jer inače neće otići. Kada nešto želiš, moraš to uzeti. Ne samo rečima nego i postupcima", rekao je Ibrahimović.

Prokomentarisao je i situaciju zbog pandemije koronavirusa zbog koje se utakmice igraju bez navijača.

"Čudno je bez navijača. Oni su 50 odsto utakmice. Motivišu te, kude te, što mi se sviđa, uzbuđeniji si zbog njih. Kada odem među njih, budu srećni. Mole se svome Bogu – meni".

Uskoro će napuniti 39 godina. Da li i dalje postoji ista želja za treningom?

"Ujutro je nemam. Teško mi je da ustanem, ali kada treniram, onda treniram. Ne znam, mislim da volim da patim na treningu. Kada patim, osećam se bolje. Imam 38 godina, ali kada trčimo na treningu ne smem da radim manje od ostalih. Moram da budem jednak ili bolji. To mi je u glavi, moram biti bolji od svih u svemu što radim. Tako sam odrastao", zaključio je Ibrahimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve