Nova vest
Fudbal

Subota, 11.07.2020.

14:30

Čelsi i Lester prate Luku Jovića

Fudbalski klubovi Čelsi, Lester i Milan zainteresovani su za Luku Jovića, piše katalonski list Mundo Deportivo.

Izvor: PT

Autor: PT

Čelsi i Lester prate Luku Jovića
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Sudbina srpskog napadača u Real Madridu i dalje je neizvesna s obzirom da se svaki drugi dan pojavljuju različite informacije.

Poslednja u nizu je da su engleski klubovi Čelsi i Lester zainteresovani, dok je Milan odavno među kandidatima za potpis talentovanog napadača.

Zinedin Zidan je pre nekoliko dana izjavio da računa na Jovića u narednoj sezoni, međutim stvari se brzo menjaju i biće zanimljivo tokom prelaznog roka. 7

Jović je pre godinu dana došao u Madrid u transferu vrednom 60 miliona evra iz Ajntrahta i nije uspeo da se izbori za veću minutažu pored sjajnog Karima Benzeme.

Mundo Deportivo se poziva na engleske medije koji su preneli da je Lester spreman da ponudi 35 miliona za Jovića i da bi, navodno, Real razmislio o toj ponudi.

Takođe tu je i Čelsi koji je već doveo Tima Vernera, a ima i Tamija Ejbrahama, tako da iz ove perspektive nije jasno zašto bi "plavci" razmišljali o trećem napadaču.

Kada je reč o Italiji, Milan se već dugo spominje kao potencijalna destinacija za Jovića, dok iz senke situaciju prate Inter, Napoli i Juventus.

Jović se trenutno nalazi u karantinu jer mu je drugar, koji mu je došao u posetu u Madrid, zaražen koronavirusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve