Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.07.2020.

10:15

Murinja oduševio sukob Lorisa i Sona: Prelepo

Žoze Murinjo, menadžer fudbalera Totenhema, prokomentarisao je sukob svoja dva fudbalera Iga Lorisa i Hung Min Sona.

Izvor: SN

Autor: SN

Murinja oduševio sukob Lorisa i Sona: Prelepo
Photo by Adam Davy/Pool via Getty Images

Incident između golmana i napadača Totenhema desio se na poluvremenu utakmice sa Evertonom, koju su momci iz Londona dobili sa 1:0.

Loris i Son su upali u "žešći" verbalni sukob prilikom odlaska u svlačionicu koji je lako mogao da preraste u fizički, a saigarči su pravovremeno reagovali i razdvojili ih.

Murinjo je rekao da ga je taj sukob oduševio i da između Lorisa i Sona nema "zle krvi" već da je jedna užarena situacija samo eskalirala.

"Prelepo. Svađa je došla kao posledica naših sastanaka, ako hoćete nekoga da krivite, okrivite mene. Ja sam bio taj koji je kritikovao moje momke, ako se pitate zašto, to je jer oni sami sebe nisu dovoljno kritikovali. Moraju da zahtevaju više jedni od drugih. Son je sjajan tip, svi ga vole, ali kapiten mu je rekao neke stvari kako ad bolje doprinese timu, a reakciju ste videli. Kada god igrač pokaže karakter, ja se neću buniti", rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve