Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.07.2020.

14:28

Novi biser iz Partizana: Da zaigram u derbiju, postignem gol i podignem trofej šampiona

Mladi fudbaler Dragan Bojat rekao je da mu je želja da debituje u dresu Partizana i da sa crno-belima osvaja trofeje.

Izvor: MS

Autor: MS

Novi biser iz Partizana: Da zaigram u derbiju, postignem gol i podignem trofej šampiona
Foto: FK Partizan

Bojat je sada priključen prvom timu Partizana na želju trenera Sava Miloševića.

"Došao sam iz Proletera iz Zrenjanina. Fudbal sam zavoleo na ulici i onda me je otac odveo na prvi trening u jedan mali lokalni klub Sporto sa četiri godine. Prvi put sam dobio poziv za Partizan 2012. godine na jednom turniru u Beogradu. Tu sam prvi put zaigrao za crno-bele. U omladinskoj školi Partizana sam sve do danas igrao u svim kategorijama", rekao je Bojat u intervjuu za klupski sajt.

Desni bek iz Partizanove omladinske škole ima tek 16 godina, ali i visoke ambicije.

"Želja mi je debi u dresu Partizana i osvajanje trofeja sa Partizanom. Voleo bih da zaigram na večitom derbiju pred našim navijačima i da naravno postignem gol, to mi je najveći san. Dolazak u prvi tim je za mene želja od malih nogu, otkad sam napravio prve fudbalske korake i sada mi se to ostvarilo. Presrećan sam i nadam se da cu opravdati ukazano poverenje", zaključio je Bojat.

On je rekao da mu je u Partizanu uzor Nemanja Miletić, ali da najviše voli da gleda igrače kao šsto su Dani Alves i Marselo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve