Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.07.2020.

12:55

Old Traford ceni Matića: "Ključan za naš snažni vezni red"

Srpski reprezentativac Nemanja Matić zvanično je produžio ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2023. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Matić je na Old Traford stigao 2017. i do sada je odigrao 114 mečeva za "Crvene đavole".

Ove sezone je imao problema sa formom zbog povrede koju je zadobio jesenas, ali je u prolećnom delu postao nezamenjiv deo startne postave kod Olea Gunara Solskjera.

"Veoma sam srećan što ću nastaviti da budem deo ovog sjajnog kluba. Kao igrač mislim da mogu još mnogo da doprinesem i ostvarim u karijeri i velika je čast raditi to sa Mančester junajtedom"
, rekao je Matić.

"Vrlo je uzbudljivo biti deo ovog tima, imamo sjajan balans mladosti i iskustva u ekipi i prisutno je ogromno drugarstvo među igračima. Ovo je ključni deo sezone i igramo dobro. Nastavićemo da se borimo do kraja na najvišem nivou i učinimo naše neverovatne navijače ponosnom", dodao je srpski reprezentativac.

Matić uživa ogromno poverenje menadžera Solskjera.

"Oduševljen sam što je Matić potpisao novi ugovor. Znam koliko su važni njegovo iskustvo, profesionalizam i liderstvo za ovaj mladi tim. Imamo snažan vezni red, a Matićevi atributi su ključan deo toga. Nemanja je ovde tri sezone i razume vrednost igranja za Mančester junajted. I dalje je veoma ambiciozan i odlučan što je ključno u našoj borbi za ostvarenje ciljeve u narednim godinama",
rekao je Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve