Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.07.2020.

10:12

"Zmajevi" naredne dve nedelje u Vrnjačkoj Banji

Fudbaleri Voždovca krenuli su u ponedeljak ujutru na letnje pripreme koje će u naredne dve nedelje obaviti u Vrnjačkoj Banji.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: FK Voždovac

Na put je krenulo 25 fudbalera predvođenih stručnim štabom i šefom Jovanom Damjanovićem.

"Zmajevi" će u Vrnjačkoj Banji boraviti narednih 12 dana, sve do 17. jula, a planirano je da tokom boravka budu odigrana i tri kontrolna meča.

rener Damjanović je pred sam put izjavio da veruje da će ekipa u Vrnjačkoj Banji imati sve potrebne uslove, i da se unapred raduje kvalitetnom radu sa ekipom.

"Prva nedelja rada ostaje iza nas i jako me raduje nivo profesionalizma i odnos svakoga pojedinca. Imam zadovoljstvo da radim sa sjajnim stručnim štabom i fenomenalnom grupom igrača. Dobar rad i atmosferu u ekipi pokušaćemo da pretvorimo u sjajne rezultate. Na našem stadionu već tradicionalno imamo odlične uslove za rad, i radujem se tome što ćemo i u Vrnjačkoj Banji nastaviti sa kvalitetnom radom i nadograditi sve što smo do sada uradili. Takođe mi je drago da smo nakon mnogo godina u našoj zemlji na pripremama", izjavio je Damjanović pred polazak na put.

Kapiten Nemanja Nikolić napominje da je jako bitno da se letnje pripreme što blje iskoriste kako bi ekipa ušla spremna u nastavak prvenstva i bila konkurentna za sam vrh tabele.

"Postavili smo pred sebe visoke ciljeve i od prvog treninga krenuli da radimo vredno i fokusirano. U ekipi imamo dosta mladih momaka, veliki talenat i potencijal je prisutan, na nama koji smo iskusniji ostaje da budemo tu za njih, van terena i na terenu i da ih spremimo za sve što ih čeka, ipak će oni u budućnosti nositi igru Voždovca. Kao što rekoh ekipa je mlada, oseća se sjajna energija, svi u ekipi su spremni da pripreme iskoriste maksimalno za napredak, kako lični, tako i timski. Bitno je samo da svi budemo zdravi, da se sačuvamo zbog trenutne situacije i da prođemo bez povreda. Mi kao klub poštujemo sve preporuke nadležnih u vezi sa zaštitom od inficiranja virusom Korona i to poručujem svima. Moramo se čuvati", poslao je jasnu poruku kapiten Voždovca.

U Vrnjačku Banju krenula su tri golmana i 20 fudbalera na koje će računati trener Damjanović i njegov stručni štab.

Tokom boravka u Vrnjačkoj Banji Zmajevi će odigrati tri kontrolna meča. Prvi protivnik biće ekipa Sloge iz Kraljeva (11.07), nakon toga Radnički iz Kragujevca (15.07), a zatim će u povratku iz Vrnjačke Banje fudbaleri Voždovca na gradskom stadionu u Čačku igrati protiv ekipe Borca (17.07).

Nakon boravka u Vrnjačkoj Banji Zmajevi će finalnu fazu priprema za novi start šampionata odraditi na svom stadionu, a prvi meč u novoj sezoni očekuje ih 1. avgusta kada opet startuje Superliga Srbije, a uskoro će biti poznat i kalendar takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve