Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2020.

18:49

Tudor prozvao hrvatskog novinara: Čujem da postaješ trener

Trener Hajduka iz Splita Igor Tudor već nekoliko dana nalazi se u sukobu sa hrvatskim novinarom Antonijom Juričićem.

Izvor: SS

Autor: SS

Tudor prozvao hrvatskog novinara: Čujem da postaješ trener
Photo by EPA-EFE/Filippo Venezia

Pre nekoliko dana je problem napravilo pisanje novinara o lošim rezultatima tima sa "Poljuda", nakon čega je usledilo negodovanje trenera Splićana.

Ovog puta pitanje na "onlajn" konferenciji za medije pred meč sa Osijekom je glasilo: "Kako biste ocenili igru vaše ekipe u postkorona eri i koji segment izdvajate kao najbolji?'.

Ali, Tudor je ironično odgovorio uz "objavu" nove vesti u vezi Juričića.

''Čestitao bih i tebi i objavio veselu vest. Čujem da postaješ pomoćni trener juniora Solina (klub iz druge lige iz Splita). Nije mala stvar za tebe. Uveren sam da će Solin u vrlo kratkom vremenu napraviti miks Sitija i Liverpula i Barnlijeve igre na kontre. Biću tamo na prvoj utakmici i gledaću samo pozitivne stvari. Napokon će se dobar fudbal igrati u ovim krajevima. Uveren sam da ćeš napraviti sjajne stvari. Samo me je strah da te ne uzme neko drugi", rekao je Tudor putem aplikacije "Zoom".

Potom je i odgovorio na prvobitno postavljeno pitanje.

"Najvažnije od svega je fudbalsko znanje. Bez obzira da li si doktor, novinar... Kada neko ima znanje, to će se videti. Nije dovoljno za trenera Hajduka da se voli ovaj klub ili da bude galamdžija'', istakao je Tudor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve