Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2020.

12:01

Stojčev: Kao jedan od najiskusnijih, moram da budem uzor mladim igračima

Vezista Voždovca Milan Stojčev biće uzor mladim igračima naredne sezone, kao najiskusniji igrač ekipe.

Izvor:

Autor:

Stojčev: Kao jedan od najiskusnijih, moram da budem uzor mladim igračima
Foto: FK Voždovac

Stojčev je igrao u MLS ligi, Bosni i Hercegovini, Kazahstanu i Grčkoj, a 2019. godine je u letnjem prelaznom roku stigao u redove "Zmajeva".

Iskusni vezista Voždovca će naredne sezone biti najstariji igrač u ekipi.

Srećan je što će raditi sa mladim i talentovanim igračima.

"Mnoge promene su se desile u odnosu na proteklu sezonu, a jedna od najbitnijih jeste ta da je klub odlučio da pruži šansu mlađim igračima koji su sada dominantni u ekipi, a to je za mene i dodatna obaveza jer kao jedan od najiskusnijih moram da budem uzor i primer, kako na terenu, tako i van terena", počinje priču Stojčev.

"Naša ekipa je trenutno sastavljena od jako talentovnih fudbalera, i uz pravo vođenje mislim da možemo da napravimo zaista sjajne rezultate. Komunikacija i rad sa stručnim štabom je na odličnom nivou, postoji veliko uzajamno poverenje i spremni smo za put u Vrnjačku Banju gde ćemo imati sjajne uslove da još više nadogradimo sve ono na čemo smo radili krajem protekle i početkom priprema za narednu sezonu"

Stojčev je u toku karijere promenio veliki broj klubova, imao razna iskustva, ali priznaje da igranje u Voždovcu ostavlja poseban utisak na igrača.

"Zaista sam prezadovoljan svime što sam doživeo u Voždovcu. Retke su ovakve fudbalske sredine u Srbiji, i jako sam srećan što imam priliku da budem deo jedne. Svi u klubu rade i dišu kao jedan, atmosfera je odlična, i nadam se da ćemo na krilima te energije napraviti sjajne rezultate u narednoj sezoni", završava Stojčev priču za sajt Voždovca.

Fudbaleri Voždovca u ponedeljak 6. jula putuju u Vrnjačku Banju gde će provesti 12 dana i odigrati tri kontrolna meča.

Nakon toga završni deo priprema odradiće na svom stadionu, a početak nove sezone Linglong Superlige očekuje nas 1. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve