Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2020.

11:42

Vučelić: Partizan je pokazao da je pravi srpski klub

Predsednik Partizana Milorad Vučelić tradicionalno je pred početak priprema pričao o protekloj sezoni i šta Partizan očekuje u narednoj.

Izvor:

Autor:

Vučelić: Partizan je pokazao da je pravi srpski klub
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Crno-beli počinju sa pripremama za narednu sezonu i konferencija za novinare održana je u prostorijama kluba.

Vučelić je istakao da je Partizan pokazao da je pravi srpski klub.

"Mi smo u ovim takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali smo sjajne pobede, ali na kraju nismo pobedili ni u jednom takmičenju. Od Kosova, to je srpski specijalitet, a za utehu se može reći da smo pravi srpski klub. To je samo po sebi dovoljno. Voleo bih da izneverimo tu veliku tradiciju ovog naroda, ta načela po kojima je važno učestvovati i da ove godine pobedimo pre svega u prvenstvu i ostvarimo što bolji uspeh u Evropi. Voleo bih da osvojimo Kup koji smo ove godine izgubili zahvaljujući našoj lošoj utakmici, meču u kojem nismo igrali sa dovoljno žara", započeo je Vučelić i nastavio:

"Ovde ima igrača vrhunskog i najvišeg kvaliteta. Nema boljih igrača u Srbiji i nadaleko. Ali samo kada igrate punom koncentracijom vi ste veliki tim. To smo pokazali u onoj utakmici protiv Mančester junajteda, bez obzira na njihov nesrećan ishod. Želim vam da igrate punim angažmanom. Ne treba da ostavljate srce na terenu, najbolje je da srce bude tamo gde jeste. To srce treba da upravlja vašim znanjem i vašim kvalitetom. Radovaćemo se pobedama i strepećemo, ali kada vidim vaš angažman, odmah mogu da vam kažem ishod tih utakmica – vi ćete pobediti. Hladna glava, srce u grudima i borba na terenu"

Koronavirus će ponovo biti problem i treba se paziti, ističe Vučelić.

"Molim vas da pazite na svoje zdravlje. Čitave sezone neće nas napustiti problemi sa koronom i biće mnogih iskušenja koja nisu samo fudbalska. Vodite računa da društvenim životom date primer".

Došlo je do promena u stručnom štabu.

"Žao mi je što nema Đumija, člana našeg stručnog štaba, mog ličnog prijatelja i čoveka koji je mnogo dao Partizanu. Želim da mu se zahvalim u ime svih nas i u svoje lično ime. Takođe želim da Radovanu poželim dobrodošlicu u stručni štab. Verujemo u njegove dokazane kvalitete i da će dati dragocen doprinos našim uspesima u narednom periodu", rekao je predsednik Partizana.

Uprava će dati sve od sebe i naredne sezone.

"Mi iz uprave ćemo se maksimalno truditi da učinimo ono što je do nas. Molim vas za razumevanje ako nešto nije potaman, to se dešava u životu. Živeo Partizan i napred Partizan", zaključio je Vučelić.

Trener Partizana Savo Milošević imao je kratko izlaganje.

"Voleo bih da pozdravim predsednika, potpredsednika, direktore, članove Izvršnog odbora i sve vas ovde, da vam poželim srećan rad. Čeka nas nova etapa, koja će biti još teža od onih koje smo imali, a znate koliko su one bile teške prethodne godine. Nadam se da ste svi došli zdravi i voljni i orni za rad. O detaljima ćemo kasnije, da ne širimo sad", započeo je Milošević.

I on se zahvalio bivšem pomoćniku.

"I ja bih želeo da se zahvalim Đumiju i za sve što je uradio za nas. Želim da mu se zahvalim od srca, ostaće naš prijatelj zauvek i sigurno je da će nam se putevi ukrstiti. Takođe poželeću dobrodošlicu Radovanu Ćurčiću. Verujem da ćete i vi brzo saznati ono što mi znamo, a to je koliko kvaliteta ima i da će nam pomoći u mnogim stvarima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve