Nova vest
Fudbal

Petak, 03.07.2020.

16:00

Ćurčić: Zadovoljstvo je biti u Partizanu

Bivši selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić pojačao je redove crno-belih kao novi važan šraf u stručnom štabu Save Miloševića.

Izvor: PT

Autor: PT

Ćurčić: Zadovoljstvo je biti u Partizanu
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ćurčić se aktivno bavio fudbalom u periodu od 1982 – 2003. godine, da bi kao trener vodio ekipe od 2003 – 2016, uključujući i angažmane u FSS .

"Zaista mi je veliko zadovoljstvo što sam došao u klub kao što je Partizan. Ne samo da ću raditi sa meni izuzetno dragim ljudima, već što je ovo sredina koja uvek teži najvišim ciljevima", rekao je kratko Ćurčić za zvaničan sajt.

Svoje zadovoljstvo potpisanim ugovorom nije krio ni generalni direktor FK Partizan g.Miloš Vazura

"Jutros smo potpisali ugovor sa mladom nadom našeg kluba i siguran sam budućim asom Nikolom Štulićem, a potom paraf na ugovor, sa još većim zadovoljstvom stavljamo, na buduću saradnju sa trenerom i nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije g.Radovanom Ćurčićem".

"Partizan sutra kreće sa zvaničnom prozivkom i pripremama za novu sezonu, te se upravo i dolazak g.Ćurčića poklapa sa našim ambicijama i ciljevima", dodao je Vazura.

I dok će crno-beli sutra zvaničnu prozivku početi treningom na SC Partizan-Teleoptik, kada će se zvanično obratiti i šef stručnog štaba Savo Milošević, na sajtu iznose prve utiske trenera Partizana:

"Prvo bih želeo da se zahvalim Milanu Đuričiću na sjajnoj saradnji i profesionalnom odnosu koji imamo ne samo tokom ovog mandata u Partizanu, već godinama unazad kroz različite selekcije FSS. Đumi je pre svega prijatelj i neko sa kim smo svi mi delili i uspehe i boli poslednjih godinu i po dana, jurišali na derbije, osvajali prošle godine zajedno Kup, ušli u Evropu. Stoga je njegov doprinos našoj zajednici ogroman".

"Shodno i promenama koje sam najavio, izuzetno sam srećan što se Radovan ( Radovan Ćurčić) priključio našem stručnom štabu, jer sam siguran da će svojom energijom i znanjem doprineti našoj fudbalskoj viziji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve