Nova vest
Fudbal

Subota, 06.06.2020.

17:02

Sančo: Potpuna smejurija; Dortmund: Neka se frizer zapita oko svog ponašanja FOTO

Fudbalski klub Borusija iz Dortmunda, kao i njen član Džejdon Sančo, oglasili su se povodom kazne zbog šišanja bez maske.

Izvor: LN

Autor: LN

Default images

Fudbalski savez Nemačke kaznio je Džejdona Sanča, kao i saigrača Manuela Akanđija, sa po 10.000 evra jer su prekršili pravila vezana za suzbijanje širenja koronavirusa.

Dvadesetogodišnji Englez, član Borusije Dortmund, oglasio se putem Tvitera nazvaviši kanzu "potpunom smejurijom", ali je objavu nedugo zatim obrisao.

Dortmund se oglasio kratkim saopšenjem.

"Poprilično je normalno da naši igrači moraju da se ošišaju posle nekoliko meseci. Takođe nije dobro to što niko nije nosio masku. Bićemo veoma jasni i podsetićemo naše igrače na to. Takođe, i frizer bi trebalo da se zapita oko svog ponašanja", navedeno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve