"Nije bilo fizičkog napada, Dinamo je hiljadu puta čistiji klub od Partizana"

Dragan Recko Antić, trener Dinama iz Vranja, potvrdio je za B92.net da je njegov sin bio među ljudima koji su verbalno napali delegaciju Partizana.

PTIzvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Događaj se desio u Vranju gde su se crno-beli nalazili zbog četvrtfinalne utakmice Kupa Srbije.

Crno-beli su posetu jugu Srbije iskoristili da odu do Kopnene vojske gde su položili cveće na večnu vatru svim poginulim vojnicima naše zemlje.

Delegacija Partizana je potom otišla na ručak i tamo se desio pomenuti incident.

"Jeste, čuo sam da je došlo do verbalnog okršaja. Nije bilo nikakvog fizičkog napada, samo im je (delegaciji Partizana) rečeno da ne vređaju Dinamo iz Vranja i da ga ostave na miru. Samo je to bilo", rekao je Antić za B92.net i još jednom ponovio da nije bilo fizičkog napada.

Podsećamo, Vuletić je za B92.net rekao:

"U jednom momentu je njih petorica prišlo meni i počelo da urla, da napustim objekat i Vranje, da nikada više ne dođem. Ljudi iz protokola su prepoznali sina Dragana Antića. Prišli su stolu, stali iznad mene, pretili mi, ali sam ostao pribran. Moram da priznam da je policija brzo reagovala, a napadači su odmah počeli da beže u Niš".

Antić je za naš portal dodao kako je Dinamo iz Vranja 1.000 puta čistiji klub od Partizana.

"Dinamo ne namešta utakmice, već neka oni pogledaju u svoje dvorište. Odgovorno tvrdim da je Dinamo hiljadu puta čistiji klub od Partizana. Ako ima dokaze zašto ih nije doneo. Dinamo je jedini klub u Srbiji koji je suspendovao svog golmana zbog 'nebranjenja' protiv Partizana".

Pročitajte još:

* Napadnuta Partizanova uprava: Ovo neće sprečiti iznošenje istine

Za B92.net izjavu je dao i sin Marko Antić koji je bio sa dva drugara u restoranu.

"Ajde pojasnim situaciju. Ima nekoliko laži (u izjavi Vladimira Vuletića), nas nije bilo petorica, nego trojica, bio sam sa dva drugara u restoranu na ručku. Tada sam prepoznao Vuletića, dobro ga znam jer u zadnje tri godine pljuje po mom ocu i našem klubu gde sam ja predsednik. Nisam želeo da se zadržim u lokalu da ne bi došlo do incidenta. Zamolio sam ga ne daje lažne izjave u novinama, da ne pljuje po društvenim mrežama, to je to", kaže Marko Antić.

"Laž je da smo bežali za Niš i da nas je policija jurila. To je notorna laž, to možete proveriti i u policiji. On je prijavio slučaj organima reda i mi smo se sutradan odzavali i dali nadležnima izjave. Isto što i vama pričam
", dodao je sin Dragana Antića i zaključio da se Vranje deli na one koji navijaju za Dinamo i Crvenu zvezdu, apropo izjave Vladimira Vuletića da je "Vranje celo crno i belo".

strana 1 od 2 idi na stranu