Nova vest
Fudbal

Petak, 05.06.2020.

21:25

Povređeni fudbaler Benfike posle napada: Linija je pređena

Fudbaler Benfike Julijan Vajgl rekao je da je "linija pređena" nakon napada na timski autobus zbog čega su Andrija Živković i on završili u bolnici.

Izvor: SS

Autor: SS

Povređeni fudbaler Benfike posle napada: Linija je pređena
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Vajgl i srpski fudbaler Andrija Živković primeljeni su u bolnicu iz predostrožnosti, nakon što su njihovi navijači kamenovali klupski autobus nezadovoljni rezultatom utakmice.

"Hej svi, samo želim da vam kažem da sam dobro", napisao je Vajgl na društvenim mrežama uz fotografiju njega i Živkovića.

"Imali smo sreće! Svi pravimo greške, ali sada je pređena linija. Bacanje kamenja na autobus bez brige da li je neko povređen? Znam da to nisu pravi navijači Benfike", napisao je on.

Benfika je u četvrtak uveče na svom terenu odigrala bez pogodaka sa Tondelom i propustila je priliku da se odlepi od Porta na prvom mestu na tabeli.

Navijači Benfike okupili su se ispred stadiona da podrže ekipu pošto je zbog pandemije koronavirusa zabranjen ulazak na stadion.

Posle utakmice izbili su incidenti, kada se klupski autobus uputio ka trening centru. Navijači su kamenjem oštetili autobus i razbili stakla.

"Garantujemo potpunu saradnju sa vlastima na koje apelujemo da ulože najveći napor u identifikaciji prestupnika odgovornih za ova krivična dela", navela je Benfika u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve