Nova vest
Fudbal

Petak, 05.06.2020.

20:52

Terzić zove Kataija: On nije rasista, Zvezdi je uvek potreban

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom otkaza koji je Aleksandar Katai dobio u Los Anđeles Galaksiju.

Izvor: SS

Autor: SS

Terzić zove Kataija: On nije rasista, Zvezdi je uvek potreban
Foto: StarSport

Srpski fudbaler je završio karijeru u klubu iz "grada anđela" posle rasističkih komentara koje je objavljivala njegova supruga.

Tim povodom prvi operativac srpskog šampiona rekao je da je već pričao sa trenerom Dejanom Stankovićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom o angažovanju nekadašnjeg člana crveno-belih.

"Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista, niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret", istakao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Prva pomisao zvezdaša, ali i Terzića po objavljivanju vesti o otkazu Kataija, bila je da se on vrati na stadion "Rajko Mitić".

"Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom - on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu".

"Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno", poručio je Zvezdan Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve