Nova vest
Fudbal

Petak, 05.06.2020.

14:49

"Crvena zvezda? Iznenađujuće" VIDEO

Trener Partizana Savo Milošević izneo je utiske posle žreba polufinala Kupa Srbije.

Izvor: MS

Autor: MS

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Žreb u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije spojio Partizan i Crvenu zvezdu, kao i Čukarički i Vojvodinu.

Ti susreti su na programu naredne srede na stadionu u Humskoj i Banovom brdu.

"Iznenađujuće... Za razliku od prošle godine sa najvećim rivalom srešćemo se u polufinalu. Pre žreba sam imao želju da igramo samo na našem stadionu, protiv bilo kog protivnika", rekao je Milošević.

Kako kaže, u samoj završnici su četiri najbolja tima u državi.

"Rekao sam i da ove četiri ekipe koje su ostale u Kupu su praktično najbolje u Srbiji. Ne bi bilo lako protiv bilo koga. Pretpostavljam da svi imaju ambiciju da osvoje Kup, čim su došli do završnice, pa tako i mi. Ako želite da podignete trofej morate da pobedite sve ekipe do kraja".

Trofej brani Partizan koji je prošle godine pobedio Zvezdu golom Bojana Ostojića na stadionu "Rajko Mitić".

"Ne menja ništa suštinski, osim da ko god da pobedi u derbiju imaće još jednu utakmicu u finalu. Fokus je još uvek u prvenstvu, imamo utakmicu u subotu, isto kao i Zvezda, i želimo da izbegnemo povrede. Biće dovoljno vremena za priču".

Srećom, igraće se sa publikom i to veoma raduje Miloševića.

"Naravno. Videli su ljudi i znaju kakav je ambijent kada se igra bez publike bilo koje sportsko takmičenje. Deluje nehumano i turobno. Radujem se što će biti navijača, posebno što je derbi. U suprotnom bilo bi tužno", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve