Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.06.2020.

17:46

Kosovar zbog udaranja Hrvata dobio kaznu

Fudbaler Osijeka Eros Grezda kažnjen je sa četiri utakmice neigranja zbog udaranja igrača Rijeke Mirka Čolaka posle polufinalne utakmice hrvatskog Kupa.

Izvor: MT

Autor: MT

Kosovar zbog udaranja Hrvata dobio kaznu
EPA-EFE/ROBERT PERRY

To je odlučila Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Hvratske (HNS).

"Disciplinska komisija odlučila je Erosu Grezdi izreći kaznu zabrane igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice. Kazna mu je izrečena zbog toga što je nakon utakmice polufinala kupa između Rijeke i Osijeka izvan igrališta u prostoru stadiona Rijeka fizički napao igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka, čime je počinio prekršaj iz člana 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a", navodi se u saopštenju HNS, a prenosi Hina.

Rijeka je u neđelju u polufinalu sa 3:2 posle preoketa svladala Osijek i tako se plasirala u finale Kupa, a incident se desio kada je Grezda na parkingu stadiona na Rujevici posle utakmice šakom udario Čolaka.

Sutradan, Čolak mu je odgovorio, rekavši da treba da potraži pomoć stručnjaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve