Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.06.2020.

19:05

"Igrači su ispunili cilj, o transferima kada za to dođe vreme"

Posle utakmice sa Inđijom, izjavu za medije dao je pomoćnik Dejana Stankovića Nebojša Milošević.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Srdjan Stevanovic/StarSport

Zvezda je savladala Inđiju i plasirala se u polufinale Kupa Srbije.

Milošević je rekao da je Zvezda ispunila cilj.

"Imali smo cilj i taj cilj smo ostvarili. Prošli smo u dalju fazu, ovo nam je druga utakmica u četiri dana posle dva meseca pauze i sve to ima uticaj na igru, pogotovo na terenu ovakvih dimenzija.

Imali smo nekoliko šansi da rešimo utakmicu i pobedimo 3:0. Posle tog kiks gola ostalo je malo neizvesnosti, ali pobedili smo. Čestitke igračima, ispunili smo cilj.

Ceo klub, stručni štab i igrači fokusirani su da završe takmičenja. Sve utakmice koristimo da rastemo kao tim. Maksimalno smo fokusirani na završnicu, a kada dođe vreme za transfere, pričaćemo o tome“, rekao je Milošević.

Pričao je i o navijačima.

"Fudbal se igra zbog publike. Naročito nama, navijači mnogo znače. Nije fraza kada kažem da su oni naš 12. igrač. I danas su bili tu, u određenom broju i dali su nam energiju i vetar u leđa. Posle više od dva meseca polako se adaptiramo i na to. Nadamo se da će na našem stadionu na sledećem meču biti znatno veći broj navijača koji nam je potreban. Oni nam daju poseban stimulans, jer smo tada još bolji"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve